Reservas al: +34 943 51 20 45

EUS

PRIBATUTASUN POLITIKA
Datuen tratamenduaren arduraduna

Europako Parlamentuaren eta Kontseiluaren 2016/679 Araudiak (EB) xedatutakoarekin bat etorriz, emandako datu pertsonalen tratamendu arduraduna hurrengoa izango dela adierazten dizugu:

MAIMAKER, S.L.
IFZ: B75145987. Enpresa turistiko zenbakia: HSS00707
Alto de Capuchinos nº 9, 20100 Errenteria
943 51 20 45 / reservas@hotelberriversalles.com
Datuen erabileraren helburua

Maimaker S.L.k eskatutako zerbitzua eskaintzeko erabiliko ditu erraztatutako datuak. Era berean, zure datuak komunikazio, prospekzio komertzialetarako eta publizitatea bidaltzeko erabil ditzake.

Datuen kontserbazioa

Emandako datuak merkataritza-harremana mantentzen den bitartean edo legezko betebeharrak betetzeko eta datu hauek eskatzearen helburuaren ondorioz sortu daitezken erantzukizunei erantzuna emateko beharrezkoak diren bitartean mantenduko dira.

Hirugarrenei datu lagapena

Hirugarrenei ez zaie datuen lagapenik egingo legeak horrela behartzen ez badu.

Eskubideak

Maimaker S.L.k zure datu pertsonalak tratatzen dituen jakiteko eskubidea duzu, datuak eskuratzeko, zuzentzeko, ezabatzeko eta eramangarritasunerako, eta hauekiko aurkakotasuna eta beraien tratamendua mugatzeko eskubidea daukazu Maimaker S.L.k bertan, Alto de Capuchinos nº 9, 20100 Errenteria, Gipuzkoa; edo korreo elektroniko bitartez, reservas@hotelberriversalles.com helbidean, NANaren edo baliokide baten fotokopia erantsiz. Aldi berean, batez ere zure eskubideen erabilera ez dela asebete pentsatzen baduzu, erreklamazio bat jarri ahal izango duzu datuen kontrol autoritate nazionalaren aurrean, honetarako Datuak Babesteko Espainiar Bulegora zuzendu beharko zara, Jorge Juan Kalea, 6 – 28001 Madrid.

ES

POLÍTICA DE PRIVACIDAD
Responsable del tratamiento de datos

De acuerdo con lo establecido por el Reglamento (UE) 2016/679 del Parlamento Europeo y del Consejo, le informamos que los datos personales aportados serán tratados por:

MAIMAKER, S.L.
CIF: B75145987. Nº Empresa turística: HSS00707
Alto de Capuchinos nº 9, 20100 Errenteria
943 51 20 45 / reservas@hotelberriversalles.com

Con qué fin se van a tratar los datos

En Maimaker S.L. tratamos la información que nos facilita con el fin de prestarles el servicio solicitado. Así mismo, sus datos pueden ser utilizados para la comunicación, prospección comercial y envío de publicidad.

Conservación de los datos

Los datos proporcionados se conservarán mientras se mantenga la relación comercial o durante el tiempo necesario para cumplir con las obligaciones legales y atender las posibles responsabilidades que pudieran derivar del cumplimiento de la finalidad para la que los datos fueron recabados.

Cesión a terceros

Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal.

Derechos

Usted tiene derecho a obtener información sobre si en Maimaker S.L. estamos tratando sus datos personales, por lo que puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad de datos y oposición y limitación a su tratamiento ante Maimaker S.L., Alto de Capuchinos nº 9, 20100 Errenteria, Gipuzkoa; o en la dirección de correo electrónico reservas@hotelberriversalles.com, adjuntando copia de su DNI o documento equivalente.  Asimismo, y especialmente si considera que no ha obtenido satisfacción plena en el ejercicio de sus derechos, podrá presentar una reclamación ante la autoridad nacional de control dirigiéndose a estos efectos a la Agencia Española de Protección de Datos, C/ Jorge Juan, 6 – 28001 Madrid.

FR

POLITIQUE DE PROTECTION DES DONNÉES PRIVÉES
Responsable du traitement des données

Conformément aux dispositions du règlement (UE) 2016/679 du Parlement européen et du Conseil, nous vous informons que les données personnelles communiquées feront l’objet d’un traitement par :

MAIMAKER, S.L.
CIF: B75145987. Numéro d’entreprise touristique: HSS00707
Alto de Capuchinos nº 9, 20100 Errenteria
+34 943 51 20 45 / reservas@hotelberriversalles.com

Dans quel but les données seront traitées

Chez Maimaker S.L. nous traitons les informations que vous nous transmettez dans le but de vous offrir le service demandé. En outre, vos données peuvent être utilisées pour la communication, la prospection commerciale et l’envoi de publicité.

Conservation des données

Les données fournies seront conservées aussi longtemps que la relation d’affaires sera maintenue ou aussi longtemps que nécessaire pour se conformer aux obligations légales et pour faire face aux éventuelles responsabilités qui pourraient découler de la réalisation de l’objectif pour lequel les données ont été collectées.

Transfert à des tiers

Les données ne seront pas transmises à des tiers, sauf dans les cas où il existe une obligation légale.

Droits

Vous avez le droit d’obtenir des informations sur le traitement de vos données personnelles par Maimaker S.L., afin de pouvoir exercer vos droits d’accès, de rectification, de suppression et de portabilité des données et d’opposition et de limitation de leur traitement devant Maimaker S.L., Alto de Capuchinos nº 9, 20100 Errenteria, Gipuzkoa ; ou à l’adresse e-mail reservas@hotelberriversalles.com, en joignant une copie de votre pièce d’identité ou document équivalent.  De même, et surtout si vous estimez que vous n’avez pas obtenu pleine satisfaction dans l’exercice de vos droits, vous pouvez déposer une plainte auprès de l’autorité nationale de contrôle en contactant l’Agence Espagnole de Protection des Données, rue Jorge Juan, 6 – 28001 Madrid.

EN

PRIVACY POLICY

Responsible for data processing

In accordance with the terms of Regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council, we inform you that the personal data provided will be processed by:

MAIMAKER, S.L.
VAT: B75145987. Tourism company number: HSS00707
Alto de Capuchinos nº 9, 20100 Errenteria
+34 943 51 20 45 / reservas@hotelberriversalles.com

The purpose of data processing

In Maimaker S.L. we treat the information you provide in order to give you the requested service. Also, your data can be used for communication, commercial prospecting and sending advertising.

Retention of data

The data provided will be kept for as long as the business relationship is maintained or for as long as is necessary to comply with legal obligations and to attend to the possible responsibilities that could derive from the fulfillment of the purpose for which the data were collected.

Third party transfer

The data will not be transferred to third parties except in cases where there is a legal obligation.

Rights

You have the right to obtain information about whether Maimaker S.L. is processing your personal data, so you can exercise your rights of access, rectification, deletion and portability of data and opposition and limitation to its treatment before Maimaker S.L., Alto de Capuchinos nº 9, 20100 Errenteria, Gipuzkoa; or at the email address reservas@hotelberriversalles.com, attaching a copy of your ID card or equivalent document.  Likewise, and especially if you consider that you have not obtained full satisfaction in the exercise of your rights, you may submit a complaint to the national supervisory authority by contacting the Spanish Data Protection Agency, Jorge Juan Street, 6 – 28001 Madrid.

WEB ORRIKO FORMULARIOAN

Formularioaren azpian horrelako esaldi bat jarri, eta beharrezkoa izan behar du bertan klikatzea. Azpimarratua dagoen zatiak web orriko Pribatutasun politikara link-a izan behar du.

¨ Pribatutasun politika onartzen dut

¨ Acepto la Política de privacidad

¨ J’accepte la Politique de privacité

¨ I accept the Privacy policy

Call Now Button